2021-09-16 3508 浏览
好耐冇去春夏秋冬火锅! 其实预咗冇乜惊喜, 但系估唔到, 食物质素一般, 都算过得去, 全部大路嘢, 但系如果要食海鲜, 就要预订, 如果唔系真系要个样冇𠮶样 😭😭😭但系个环境真系接受唔到, 可能今晚系赛马日, 成个场爆晒, 已经一早预订咗枱, 都安排我哋去 厕所位位置🤬🤬🤬, 都唔紧要, 但系竟然系冇冷气, 问过几次叫佢开大少少冷气, 佢敷衍咗我地几次, 跟住去到最后佢先讲话冷气坏咗, 热到PK🥵🥵🥵!!!! 可能系赛马日个环境嘈到连讲嘢都讲唔到! 围围枱仲有食客吞云驾雾,不特止行过仲有食客现金放枱大赌十三张 唔知以为返回80年代食店! 绝对不适合一家大细去食饭, 所以食完急急脚走! 下次唔好搞!