2024-09-23 381 浏览
我系对食物唔系好追求嘅人,但venda系我少有讲以后都唔会再去嘅一间餐厅。1.男经理态度极差。我先到等朋友,男经理在我带紧耳机睇电话时候无端端从后煞埋黎同我讲野,我本身就吓左一下。之后佢叫我点餐,但其实我已经点左嘢,之后叫我点某某食物,态度好唔客气。2.我朋友从我坐低起大约15分钟后先到,期间职员故意在我旁边行来行去,行得好埋,一直口up up,两个望住我张台芝芝怎怎。但我朋友黎到后呢个情况就无再发生。我唔明白等朋友有咩问题。3.我朋友到之后想加单,我朋友叫极啲职员都唔肯黎落单,故意避开。之后个男经理过黎同我朋友落单,态度声气极差。4.我一向去开上环leelaksa,就系之前见venda同leelaksa个menu一模一样所以先谂住过黎时代食因为近朋友公司。点知venda食物质素同leelaksa差天共地。啲嘢味道差好远、食物唔够热、啲汤底好稀。5.之后呢日我地全部人肚泻,我地相信好大机会系濑左venda嘢。从事饮食业嘅唯一工作系提供餐饮服务。从来没有期望从业员低声下气卑躬屈膝,但如果做得咁晦气建议转行,无谓令自己觉得受委屈、令食客难受、倒公司米。