2009-04-17
白汁煮法国田螺 - 好味, 个汁一流, 佢仲 suggest 我地要客蒜蓉包点汁, 果然好味~ 蒜蓉包 - 好香好味, dry 食都 ok~ 焗薯皮 - 呢个好赖野.... 个皮唔薄唔干, 劲多薯肉... 一d 都唔薯皮! 银鱼柳PIZZA - 爸爸同男友都觉得好咸, 我同亚妈就觉得ok, 好 fresh 好得意, 个配搭好好! 蜜汁鸡翼 - 无乜特别 (唔应该觉得会有特别), 即叫即炸, 几 juice 忌廉汁三文鱼什菌天使面 - 都系无乜特别 烧羊架 - medium rare, control 得好好, 有红有血水好 juicy, 不过个汁一般 烧猪肋骨 - 都系有少少干, 但未至于柴皮, 但唔系好入味环境 : 简洁, 不过唔坐得耐, 因为 d 位好窄服务: 企门口个男人唔知系咪老板, service 一流, 好 pro, 细心; 但其他果 d.... 可能新人... 成日跌野.....additional charge: 切饼费 $50, 开瓶费 $100金融海啸 + weekday + 格摄 + 小店, 但可以日日 full house + no walk
蒜蓉包 - 好香好味, dry 食都 ok~
忌廉汁三文鱼什菌天使面 - 都系无乜特别
烧猪肋骨 - 都系有少少干, 但未至于柴皮, 但唔系好入味
环境 : 简洁, 不过唔坐得耐, 因为 d 位好窄
金融海啸 + weekday + 格摄 + 小店, 但可以日日 full house + no walk-in,
可见难食极都有限啦~