2017-02-02
好特别,好特别,好特别!好味,好味,好味!继续重要事情说三次二人行,叫左个二人餐C!胜在咩都有,唔洗谂谂谂,拣拣拣!老公话要B既,不过本小姐想食寿喜烧,结果?仲洗讲即呵呵~~拼盘首先着落~~长辈成日话唔可以玩食物,但系个人觉得芝士系要玩住食先开心既!份鸡同个包既脆面一粒粒,口感几特别,脆口得黎唔刮口!鸡同薯条都有粘到芝士黎食,拉啊~拉啊~拉啊~一断个下超好弹力有人仲弹到痴住块面禁好玩,普通野都食到唔普通啦不过上漏左豆腐,要问佢罗返!个面个两条叫“海葡萄”既物体,系搞笑既唔洗惊,无咩味,豆腐就个好似煎堆禁既包!!!唔识形容,总之一定要试主食~饭同乌冬 着陆~~一落黎,有上下层,我讲左句:禁特别既?点食架?个上菜阿姨真系认真禁答左我,捞埋食又得,分开食又得最后我地试完,觉得捞埋好食啲!成份主食,每一样野啲味都好夹,个味唔浓唔淡得黎,系清甜最重要系蒸出黎,对成日局住要出街食既我地黎讲,真系………好感动个饭又有芝士捞,个衰佬又系度拉拉拉我个乌冬超级滑嘟嘟啊之后换转黎食两样都个餐跟野饮,两杯都要左玄米茶,清香可口!!甜品!!!海盐焦糖冬甩新地!甜品系食完所有野之后,自己叫佢上既!好安排!!系我埋
好味,好味,好味!
继续重要事情说三次
二人行,叫左个二人餐C!胜在咩都有,唔洗谂谂谂,拣拣拣!
老公话要B既,不过本小姐想食寿喜烧,
结果?仲洗讲即呵呵~~
拼盘首先着落~~
份鸡同个包既脆面一粒粒,口感几特别,
脆口得黎唔刮口!
有人仲弹到痴住块面
禁好玩,普通野都食到唔普通啦
个好似煎堆禁既包!!!
唔识形容,总之一定要试
主食~饭同乌冬 着陆~~
一落黎,有上下层,我讲左句:禁特别既?点食架?
个上菜阿姨真系认真禁答左我,捞埋食又得,分开食又得
最后我地试完,觉得捞埋好食啲!
成份主食,每一样野啲味都好夹,
个味唔浓唔淡得黎,系清甜
个饭又有芝士捞,个衰佬又系度拉拉拉
我个乌冬超级滑嘟嘟啊
之后换转黎食两样都
个餐跟野饮,两杯都要左玄米茶,清香可口!!
甜品!!!海盐焦糖冬甩新地!
甜品系食完所有野之后,自己叫佢上既!
好安排!!
系我埋头怒食既moment,唔多出声既老公讲左句 “平时食到最后既甜品,有9成既店系hea你,呢个唔hea!”
无错,一啲都唔hea个酱好似拖肥,不过咸咸地,雪糕粘一粘再食!真系天作之合最后个冬甩,炸完再煎一煎个底先比你,好好咬口
唯一唔好系炸冬甩既油,应该用左一段颇长既时间
其实我3点半先食lunch!
呢餐6点食,未叫时惊食唔哂,
最后今次食得快过又多过我老公
禁真系好食啊麻
中意food court 模式既饮食文化,够自由!
呢间会有阿姨罗埋比你,而且有礼貌!
food court 黎讲系难得既!
梳化卡位繁忙时间唔好谂啦!
坐溜冰埋侧边啲硬野啦,都ok架,系冻啲即!
Set A & B, please wait for me