之前曾经试过, 乳酪酸酸甜甜嘅味道真系令人食上瘾. 🤓依家每逢去土瓜湾, 每次行过都会望一望呢间乳酪店. 原本上星期都想再试, 可惜嘅系上次进行内部装修只好失望而回... ... 😔今晚同男朋友食完饭, 甜品瘾又开始发作, 今次仲唔比我食到? 😀😀😀21:50 黎到, 落完order问下营业时间原来22:00就closed😳 今趟真系好好彩!上次试过芒果乳酪🍦, 今次order左个Yuzu Yuzu $43曲奇饼碎、原味糯米糍、柚子果冻、柚子酱、热情果爆爆珠层次比Mango Sago Pomelo 优胜🚩酸酸甜甜嘅乳酪甜度适中, 糯米糍烟烟un un, 食落有d咬口热情果爆爆珠咬落脆身, 配上乳酪的确好夹!另外中层同底层有曲奇饼碎同柚子果冻, 丰富左原有乳酪嘅层次👍🏻 但柚子果冻味道略淡, 捞埋乳酪一齐食会有点淡口, 反而单食会食到淡淡柚子香冰冻口感确实为炎炎夏日带来一阵凉快❤️
之前曾经试过, 乳酪酸酸甜甜嘅味道真系令人食上瘾. 🤓

Yuzu  Yuzu
曲奇饼碎、原味糯米糍、柚子果冻、柚子酱、热情果爆爆珠
层次比Mango Sago Pomelo 优胜🚩
酸酸甜甜嘅乳酪甜度适中,
糯米糍烟烟un un, 食落有d咬口
热情果爆爆珠咬落脆身, 配上乳酪的确好夹!

冰冻口感确实为炎炎夏日带来一阵凉快❤️
2016-08-25
$50 (其他)
Yuzu  Yuzu