2016-04-12 249 浏览
Today Strawberry Special 博多甜玉 $78日本草莓 北海道牛乳忌廉 好好味之余仲好有层次架~😆♥♥ 最上面一层牛乳忌廉,香重牛乳味, 中间系佢地既homemade strawberry syrup,超香strawberry , 而且同外面食到既syrup好唔同, 食得出佢好用心调配过味, 即刻想encore多杯😍😍而食到底层, 仲有惊喜, 一层玫红色既syrup, 微酸,坚正👍👍 加上佢既冰入口即溶, 口感幼滑~真系无得输(而且由于佢既冰细滑绵,就算以我超高速ko食物既程度下, 都唔会觉食完身体寒到冻结左, 佢正到我唔可以用冰黎形容佢)惟憾点系佢大大粒既日本草莓唔系好香甜不过食完都大满足😝😝绝对推介😚😚下次一定再黎试埋佢其他味~Ps. 同场见佢有个日本人系度serve,睇黎真from JAP, 难怪佢真心有日本既水准(唔知点解好似未hit咁)
日本草莓 北海道牛乳忌廉

strawberry special

惟憾点系佢大大粒既日本草莓唔系好香甜
不过食完都大满足😝😝绝对推介😚😚下次一定再黎试埋佢其他味~
strawberry special