2023-04-03
车仔面一向系港人至爱,而如果游客黎到我都会好建议佢地试下我地既地道车仔面🛺而永年士多系少数我觉得系名符其实既人气餐厅🔥。之前去过一啲人气店舖,排哂长龙但质素都完全不是想像中咁🥺但永年士多既长龙系我愿意花时间去排既餐厅🏪而依家仲有唔少分店啦😍。🐒自选三𩠌+菜底💰$39👉🏻甜酸菜👉🏻流心蛋+$2👉🏻牛筋+$4好Sweet既系都有得拣菜底🥬同潮流跟得好贴,令一众On diet人士都有得enjoy车仔面既乐趣😋见到有项新𩠌当然要试试,加上我自己都好中意食甜酸菜🤩所以呢三个𩠌既搭配就可以满足到我protein要求外,又有甜酸菜调味,够哂开胃又无负担😎。🐒卤水鸡翼💰$28🐒净酸斋💰$16黎到永年士多又点可以唔试下佢地各款小食🥟特别系佢地好出名既卤水鸡翼🐥一碟有5只,只只都肉嫩又入味,而且真系大只既size👍🏼十分满意酸斋唔系到到有,呢到仲可以用优惠价加配咁紧系要试埋啦🍯有别于出面,呢到既酸斋明显食得出系自家制,感觉都天然好多,唔会好似出面咁有种多色素既感觉。🐒樽仔奶茶💰$17同样地如果嗌餐既话就可以以优惠价加购樽仔奶茶☕️当然仲有其他特饮都好吸引😍特别系凉粉冰,但自己一个又试唔到太多野,唯有等下次啦
🐒自选三𩠌+菜底💰$39
👉🏻甜酸菜
👉🏻流心蛋+$2
👉🏻牛筋+$4
好Sweet既系都有得拣菜底🥬同潮流跟得好贴,令一众On diet人士都有得enjoy车仔面既乐趣😋见到有项新𩠌当然要试试,加上我自己都好中意食甜酸菜🤩 所以呢三个𩠌既搭配就可以满足到我protein要求外,又有甜酸菜调味,够哂开胃又无负担😎
🐒卤水鸡翼💰$28
🐒净酸斋💰$16
黎到永年士多又点可以唔试下佢地各款小食🥟特别系佢地好出名既卤水鸡翼🐥一碟有5只,只只都肉嫩又入味,而且真系大只既size👍🏼 十分满意
酸斋唔系到到有,呢到仲可以用优惠价加配咁紧系要试埋啦🍯 有别于出面,呢到既酸斋明显食得出系自家制,感觉都天然好多,唔会好似出面咁有种多色素既感觉
🐒樽仔奶茶💰$17