2023-01-18 153 浏览
环境:❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥食物:❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥服务:❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥位于尖东嘅呢间楼上Cafe,座位唔多,空间宽敞,系同朋友食嘢吹水嘅好地方!一入餐厅就俾个巨型月亮灯饰吸引,餐厅环境都唔错,几多打卡位👍🏻职员服务好好态度,笑容满面,仲好细心添!见我到无水会帮手refill同埋纸巾🤣🥹👍🏻沙律好新鲜好fresh,有菜食够晒健康!😂😂美国封门牛柳配忌廉椰菜花饭,大大块牛柳,多肉多汁,5成熟超级爆好食!❣️啖啖肉🤤🤤忌廉椰菜花饭配搭都好有趣,初次尝试,非常好食!软壳蟹明太子蟹肉蟹子牛角包窝夫配洋葱圈1️⃣1️⃣1️⃣1️⃣1️⃣1️⃣呢道牛角包窝夫非常丰富,有炸软壳蟹,超多明太子酱,超多蟹肉和蟹籽,和香脆爽口鲜甜的炸洋葱圈,香脆的牛角包窝夫配埋蛋黄酱,一啖食落口,真系幸福满溢🥰🥰💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
环境:❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
食物:❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
服务:❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

沙律好新鲜好fresh,有菜食够晒健康!😂😂
软壳蟹明太子蟹肉蟹子牛角包窝夫配洋葱圈
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛