2023-06-12
经常都系OpenRice book枱食饭不过我真系好少写食评,可以话系第一次。星期日,谂住完美地结束一个weekend,所以经OpenRice book 左荃湾大鸿辉嘅满屋日式放题。拣左B餐,7:30开始食,9点last order ,9:30要走。坐低就当然系嗌左d刺身同食物再去拎嘢饮啦,点知7:30嗌第一转嘢,到8点都系黎得两三样,重点系寿司刺身一件都无黎,同佢地员工讲,𠮶条友仔print 左order纸,态度十分恶劣地叫我睇啦你,有咩无黎啊!部卡机坏咗有问题!我心谂,你个系统坏咗关我叉事?咁嘅态度咩?之后又叫左第二个员工过嚟,问返,咁算啦,但系成晚呢个问题发生左四次,我每次落单,等四五个字再要追一次。。。仲要就算我圈左同佢讲,都仲系会漏!8:45好准时地放低张单俾你叫你埋单两个人,成晚食饭食到压力山大,两个人埋单仲要成 $875 (周日价再加埋10%!以后唔会再帮衬,black list !大家千祈吾好中伏!
8:45好准时地放低张单俾你叫你埋单
以后唔会再帮衬,black list !
大家千祈吾好中伏!