2019-02-22
不可一不可再系系之 - 《东涌正记》2018年食运不顺, 今晚更系食到一肚气 😡😡😡话说9点半坐低, 饿到立即叫野食, 叫鲜🦑无, 墨鱼饼无, 潮式拼盘无, 鹅片无, 生菜无... 结果叫左4样有嘅野, 马拉盏油mak菜, 咕噜肉, 粉丝肥牛煲, 加好好彩叫到净返两条嘅其中一条仓鱼… 好喇食食食食, 食左大概7个字, 条鱼重未黎嘅? 蒸7个字咩都熟啦 🤷♂️🤷♂️好! 举生叫伙记: 哈啰, 我条鱼好耐都未黎, 帮我check check睇下整左未, 未整就帮我取消佢15秒之后, 同一个伙记拎住条鱼出黎, 但系落左另一张枱... 𠮶枱枱迟过我地坐低同叫野食至少15分钟, 点解落左佢地枱先呢?伙记态度劲差: 我唔知wor, 系您地落单先 但系厨房放𠮶张单出黎叫我去, 您地睇下张飞, 唔关我事.. 您地咪以后都唔好黎食啰!女友已经爆炸左, 我地立即埋单走人...此事教训此餐厅不可一不可再, 同埋我都会劝喻我身边嘅朋友千祈唔好帮衬! 重要埋单嘅时候个cashier一句唔好意思都无😡😡
好!
女友已经爆炸左, 我地立即埋单走人...