2017-10-13
夜晚9点黎揾食,附近几间餐厅都好多人,见到呢度唔洗等就入左黎,点知就中左伏😥😥😥😥😥本来想叫鳗鱼饭同咖哩猪扒饭,点知waitress话无饭,得返意粉同乌冬,最后叫左咖哩牛肉乌冬同一碟唔知咩番茄蟹肉乌冬,加左$29转set,有汤同野饮,再加$18升级原价$45既特饮-雪糕抹茶。等左一阵,黎左2个忌廉磨菇汤,微暖既,饮落,一旧旧忌廉,好似将煲底煲边果d括埋出黎一碗咁,好难饮☹️再等多阵,野饮到,一饮,哗,无味既!好似抹茶味既水,唯一ok既系面头旧雪糕☹️去到呢度,已经对d食物有d保留,果然,不出我地所料😥😥😥😥😥😥 咖哩牛肉乌冬,谂住都稳阵,点知个汤味道好怪,好彩有肥牛搭救。轮到个番茄乌冬,一放低,我地你眼望我眼,卖相超差,一pat野,面头再放一pat好似罐头蟹肉咁既野😖😖😖🤢🤢🤢食落,又系好奇怪既味道,好淡既番茄味。未食完,侍应过黎希望我地埋单先,望一望,$260,呢个价钱真系完全唔值☹️☹️☹️2个人默默地食完,默默地离开。从未食过咁难食既野,感觉厨房好求其,绝对无下次,好失望☹️☹️☹️☹️☹️
2个人默默地食完,默默地离开。