2021-07-28 194 浏览
名叫虽然酸菜鱼 但系淡茂茂系酸菜水嘅味 好似清汤加啲酸菜水落去 恰啲鱼落去就叫酸菜鱼 鱼肉就散嘅❌刺身拼盘正正常常冇乜特别 有一只虾冇咗半忽背脊 见到条黑色虾肠 建议挑左条虾肠会好啲😉小食拼盘 有四款 除咗有呢一餐最好食嘅虾多士之外🥰其他都又唔系难食又唔系好食 但食咗第一够就唔会有第二嚿🤷🏿‍♀️海鲜拼盘 如果有鱼片会好啲 鲍鱼上枱都仲系生嘅⭕️𠮶个胡椒猪肚汤先系经典 第一次见啡色嘅胡椒猪肚汤 可能自己见识少啦食开都系奶白色㗎 感觉就系加啲牛骨粉掉几旧猪肚粉肠落去 咁就叫锅底 仲要咸到甩辘🤮话就话任食 其实冇嘢俾你拣 我谂得10样左右 有猪肉牛肉(牛肉系靓嘅)炸鱼皮。响铃。芋头。鱼皮饺韭菜饺(韭菜饺有香浓韭菜味)。虾滑墨鱼滑(墨鱼滑虾滑都不错)同埋蔬菜拼盘就系咁多😳甜品就系一人一个雪糕🍦咁样嘅质素收275😅唯一有啲诚意系白酒汽酒啤酒任饮 我哋六点几去10点前离座 算可以坐耐少少 但系都冇下次🙅🏿‍♀️
  • 虾多士