2018-07-17 393 浏览
今日早上仍然猛烈讨论究竟听日会晤会打风呢?就甘讲下讲下又到食饭时间啦。哈哈!小编终于都游说到d同事去将军澳食午餐典解要去甘远呢?因为就系为左食好西,为左食好西系唔会受距离影响既!之所以一定要去将军澳食系因为呢间餐厅既分店真系好奇怪又偏远,一系就要去到荃湾,一系就要去大埔,马鞍山呢d非常乡村(对于小编呢个港岛区人黎讲,同埋小编d同事100%都系住港岛区)所以呢,同事们话除非超级好味道否则唔值得长途跋涉去LOR!OK!小编今次非常有信心唔会令佢i地失望既事关呢间店我已经食过无数次,当然对上一次已经系年几前啦,但仍然对佢好有信心!果然,冇令大家失望,有新款既意粉可以选择但价钱仍然非常抵食,小编今次试渠地既黄金蟹肉意粉,叫得黄金当然系同蛋黄有关既邪恶野啦,62元包饮品和蟹肉意粉,仲有唔系HEA野,系非常好味道既,小编相信都冇乜边度有啦。食物质素很好,服务其实都无错,斯斯文文甘唔会西你面,话晒甘多人帮衬,做到少少掹都正常既同埋目测d食客系附近居民多,个个叹慢板,真系话Q你出边d人排到死啦,系唔会快快脆埋单LOR,同中环既打工仔风格完全两个模样!不过d食物水准甘高质,排队都无所谓。蟹肉当然唔系新鲜
果然,冇令大家失望,有新款既意粉可以选择但价钱仍然非常抵食,小编今次试渠地既黄金蟹肉意粉,叫得黄金当然系同蛋黄有关既邪恶野啦,62元包饮品和蟹肉意粉,仲有唔系HEA野,系非常好味道既,小编相信都冇乜边度有啦。食物质素很好,服务其实都无错,斯斯文文甘唔会西你面,话晒甘多人帮衬,做到少少掹都正常既同埋目测d食客系附近居民多,个个叹慢板,真系话Q你出边d人排到死啦,系唔会快快脆埋单LOR,同中环既打工仔风格完全两个模样!不过d食物水准甘高质,排队都无所谓。蟹肉当然唔系新鲜蟹肉啦但都非常鲜味,同埋最重要系渠地d意粉唔会有臭芝士或者好奶骚味Ø个d啦所以非常得我心!小编以前通常食渠地既软壳蟹松露意粉或黑松露杂菌意大利饭,今次试呢个黄金蟹肉意粉都OK但略嫌蛋黄唔够香,如果用咸蛋黄整仲正呀!
黄金蟹肉意粉
2018-07-17