2007-11-16 16 浏览
其实各位网友有冇睇过d日本旅游集志,或者自己去过日本食和牛呢?系日本食果d"入口即融"的和牛,讲紧系1几2百蚊先有一碟仔。试问各位有冇谂过,2百几蚊,重要系任食,你想佢真系"入口即融"?吾该各位自己谂清楚,先好作去评论,吾好系又写吾系又写。由于我已经有以上的觉悟,所以我就冇食和牛,亦都冇食最平果只牛,选左中级果只,日式汤底,d牛完全吾"韧",可能d牛够薄啦。不过个日式汤底就真系几甜,好似和民果个"牛肉火锅"果只汤咁,两只d味真系好似,又系点蛋食,应该正宗日式火锅都系咁甜瓜!都可以接受。重有我人见到有好多网友话d牛好"韧",我就好奇怪,d牛已经好薄好薄,点解重会系"韧"呢?我谂除非佢地"录"d牛"录"得好耐啦,吾系应该吾会咁。我"录"十几秒,刚刚熟就食,不知几好食。至于服务就普普通通,不过不失,可能我对食物要求高过服务瓜。
至于服务就普普通通,不过不失,可能我对食物要求高过服务瓜。