2012-05-25 57 浏览
同I朋友跳舞后搭的士黎呢间餐厅庆祝小妹既生日星期日晚上6点几黎到已经好多人下,但好好彩有位呢度气氛唔错,D位都坐得几舒服呢度既侍应都唔多系LOCAL香港人, 讲英文多, 很亲切KASHI好NICE,同我地倾计同主动帮我地影相,仲SHOWOFF俾我地知OPENRICE有佢个名系第一篇食评度芝士烤饼:我既冇叫到咖哩但净系GUM食味道唔错蚬肉意粉:味道唔错,有好多蚬,足料! 意粉系烟UN既BABY RIBS: 个人最爱, 卖相好得, 著角炸得外脆内软,热辣辣~ BABY RIBS 分量颇大, 肉质很嫩~YUMMY!FOUR SEAS PIZZA: 新鲜整既,攞黎既时时系涨卜卜既, PIZZA底够脆, 酱汁味道适中朱古力芝士蛋糕: 小妹既生日蛋糕MENU上话系佢地自己较既,唔系一般朱古力芝士蛋糕既味道~值得一试服务生很醒目,仲系个场地播埋生日歌,好有气氛佢地知道小妹生日,送左个BIRTHDAY DRINK, 好有水果味得黎又有少少酒味呢个系佢地其中一个老细,虽然佢话佢系SMAILL BOSS最后多谢I朋友们埋单
同I朋友跳舞后搭的士黎呢间餐厅庆祝小妹既生日

星期日晚上6点几黎到已经好多人下,但好好彩有位

呢度气氛唔错,D位都坐得几舒服

呢度既侍应都唔多系LOCAL香港人, 讲英文多, 很亲切
芝士NANN
芝士烤饼:我既冇叫到咖哩但净系GUM食味道唔错
蚬肉意粉:味道唔错,有好多蚬,足料! 意粉系烟UN既
朱古力芝士蛋糕: 小妹既生日蛋糕

服务生很醒目,仲系个场地播埋生日歌,好有气氛
呢个系佢地其中一个老细,虽然佢话佢系SMAILL BOSS

最后多谢I朋友们埋单

2012-05-19