呢间装修简洁而又隐闭既秘景咖啡店,佢系由日本京都岚山打开知名度后开到黎香港,已经有多间分店,而我经常去既就系位于著名打卡圣地怪兽大厦旁边既鲗鱼涌分店。偶然过开港岛区揾朋友想饮杯咖啡倾下计都会选择呢一度,因为佢既位置唔系位于闹市,全店只有十个座位,即使满座都唔会太嘈吵,倾起计上黎十分舒适,我最喜欢系呢度能够远离繁嚣静静叹杯咖啡休闲一个下午❤️咖啡方面店子出售既咖啡系有种令我一试再想回头饮既感觉,单纯只有咖啡卖既咖啡店如果咖啡唔够好饮好难令人想一去再去,但系%ARABICA对我来说它做到了。向大家推荐店家两款我喜欢既咖啡☕️🐠Ice Spanish Latte 西班牙拿铁咖啡 $55好多人觉得点冻咖啡好易会因为冰溶解而变淡影响咖啡味,呢杯咖啡我饮完成杯都觉得佢既咖啡味浓郁,而且仲散发牛奶既奶香味味,唔会苦涩,口感细滑。🐠Ice Kyoto Latte京都拿铁咖啡 $50听讲呢杯系最近新推出既咖啡,牛奶同咖啡既比例十分适中,唔会有任何一边味太重抢左个味,口感同样细滑。

向大家推荐店家两款我喜欢既咖啡☕️

🐠Ice Kyoto Latte京都拿铁咖啡 $50