2023-08-30 373 浏览
每次行过你哋间舖,其实都谂住入去食呀,不过个价钱就唔系咁理想,喺边旧屋邨讲,应该发展唔到落去,老人家多后生仔少,老人家通常都系钟意传统啲食茶餐厅,加上你哋个位置只有外卖, 只有一排櫈仔基本上唔会坐喺度食,所以价钱唔会接受到太高,后生仔嚟讲呢度附近嘅学校只有一间小学,之前原本𠮶个位系一间小食舖,我都好钟意去帮衬,小学生都好钟意𠮶啲生意唔错,但后来加咗价之后就少咗好多人,后来仲执埋笠,每次见到你哋舖头门口都有啲人,铺头侧边有几个,门口又有几个坐喺排凳度,有男有女估计应该系商家自己,生意应该麻麻不过租金应该平,唔知做到几耐但系希望有啲优惠推出,无论外卖平台定系铺头都希望有discount,我问过屋企人,佢哋都话冇乜兴趣价钱𠮶啲柜,如果有优惠嘅话希望商家都可以回覆一下