#pb食在西环 #pb支持黄店💛给单身人士的咖啡店⁉️🤪一直都好中意元朗CoHee 无论咖啡同食物质素都好好🥰 所以一知佢系坚尼地城开姊妹店 一早已经bookmark左要去😍 仲要发现系以前西环夏雪的位置 好有亲切感❤️ 但系相比CoHee 我觉得For Single嘅食物质素一般 咖啡的确唔错👍🏻 建议可以试下佢嘅咖啡或者外卖杯咖啡 坐系坚城海边chill下🤪.For Single其实唔关单身事😝 佢系讲紧店内定期提供一种Single Origin豆 然后用呢种豆冲哂手冲、奶啡等 超高难度😍 店内装修以白色木系为主 俾人一种好随和嘅感觉☺️ 座位与座位之间好宽敞 仲可以坐系Bar枱睇咖啡师冲咖啡🥰🔹For Single House Salad🥗沙律份量都几多 同埋好色彩缤纷😍 有面包糠、车厘茄、生菜、羽衣甘蓝等😋 上面仲舖满芝士🧀 不过食落冇咩酱汁 所以愈食愈dry😂 面包糠都几硬🙈 成碟食到一半已经放弃🙈🔹Chocolate Lava Cake🍫 摆盘好靓😍 不过一切开冇流心有少少失望🥺 食落朱古力都几浓 不过口感偏实 所以一般🙈🔹Latte ☕店员好贴心咁会俾张两张卡你 一张介绍只豆嘅
#pb食在西环 #pb支持黄店💛
给单身人士的咖啡店⁉️🤪
🔹For Single House Salad🥗

🔹Chocolate Lava Cake🍫

🔹Latte ☕
店员好贴心咁会俾张两张卡你 一张介绍只豆嘅资料 一张俾你纪录饮完嘅感觉👍🏻🥰 一杯Latte会配埋一杯Expresso for coffee tasting 😍

整体咖啡质素、服务都好好 食物就相对麻麻🙈 推介大家过黎叹杯咖啡❤️

For Single
西环坚尼地城厚和街6-18号满发大厦地下D号舖