2023-03-06 406 浏览
今日唔舒服 谂唔到食乜 系外卖平台见到佢 有汤 心血来潮试叫黎食叫左个 原个椰皇炖鸡 连 豉汁蒸排骨菜饭 本身谂咁就算 跟住见到佢有个芝麻糊杏仁茶两沟 话新鲜打磨 就叫埋 首先 佢极速送到 15 分钟到已到我家 我以为因为啲野系已经准备好 会冻啲 但送上黎系劲热 一打开个椰皇 好香 顶盖嘅椰肉已经炖到好冧 轻轻刮就食用椰肉 啲汤入边劲多料 又瘦肉 有鸡 有桂圆 红枣 杞子 饮落个汤好甜 跟住试个饭 佢有生菜几条 个饭底都仲系菜饭 个排骨都好冧 个芝麻杏仁茶都好正 食落唔会太甜 食啲啲杏仁芝麻嘅粒粒 唔似用粉冲 芝麻及杏仁两只味一齐都会食到 食完有令我cheer up 嘅感觉 然后发现咁少食评 觉得好野要推荐俾大家

跟住试个饭 佢有生菜几条 个饭底都仲系菜饭 个排骨都好冧

2023-03-06