又要一个人过寂寞嘅星期六,一起身唔想食粉面,又唔想食快餐,更加唔想食垃圾食物,谂咗一阵记起呢度附近有间Euro gogo㗎㖞⋯⋯就好有兴致咁落嚟食嘢啦。谂谂吓我都好似有几年冇食过呢间嘢喇,唔落嚟都唔知原来呢度都几高朋满座㗎㖞,不过我都好好彩,嚟到嘅时候都啱啱好过咗食饭时间,好多食客都离座而去喇,咁我就放心可以买单点餐啦呢度个职员好好服务态度咁递份餐牌俾我拣嘢食,今日就得我一个人,可以拣番啲轻量健康嘅嘢啦,目标明确‼️叫咗份:慢煮鸡胸沙律配芒果乳酪酱$52蚊,再加一杯:热欧陆咖啡$22蚊。俾完钱之后,职员仲好好咁帮我揾埋座位坐低,然后有个号码牌,食物准备好佢哋就会直接送埋嚟,唔洗自己行嚟行去,好贴心丫呢份慢煮鸡胸沙律配芒果乳酪酱好好味,青瓜蔬菜小蕃茄够新鲜,份量亦充足,点埋佢个乳酪酱会好开胃好开心,感觉超健康有益鸡肉亦够鲜嫩可口,绝对唔会鞋烚烚,同佢话慢煮系贴切的杯House Coffee嚟到嘅时候好有惊喜因为原来会附送一小件玛德莲贝壳小蛋糕,上面洒咗啲啲糖霜,加上小糕点好香牛油味,睇番张单原来都价值$8蚊㗎

慢煮鸡胸沙律配芒果乳酪酱

鸡肉亦够鲜嫩可口,绝对唔会鞋烚烚,同佢话慢煮系贴切的

热欧陆咖啡

杯House Coffee嚟到嘅时候好有惊喜