餐厅: 寶彩軒
资讯:

2024-08-15 934 浏览
朋友生日指定要食呢间素菜,同我哋讲话会有表演😅,冇所谓啦即管试吓。📱打电话订位时接线的人非常有礼貌,后来同佢讲话要改期,佢话佢哋假期休息,希望我哋维持原来嘅日子。我唔知𠮶个系侍应定系老板,佢好热情咁介绍每一道菜,虽然有点over多嘢讲但是其实都系亲切嘅。老实讲呢间素菜啲嘢全部都好好食, 每碟嘅presentation都靓仔,我哋当晚去系星期六但竟然唔爆满,有半场系关咗灯,其实都几唏嘘,听闻以前订位要提前一个月。呢度嘅素菜餐单系“阿妈家姐”,全场人都系食𠮶啲唔会有选择,不过素菜其实都冇乜所谓。 提前同佢哋讲话同朋友庆祝生日,竟然送咗个小蛋糕🎂畀我哋非常惊喜,呢啲热情小店买少见少,真心希望多啲人会支持,由新界特意过来港岛区食呢餐都系值得嘅!
但是其实都系亲切嘅。
2024-06-29
庆祝纪念