2024-12-04
今日食嘅呢间每日放工都会经过,终于揾到机会同同事嚟一探究竟。我哋到得早,后面陆陆续续有人嚟,好快就坐满咗。感觉周围都系熟客,大家一嚟就点炸子鸡,听落好吸引,下次有机会一定要试下!🍽 ️ 荔枝蜜叉焼皇 $ 168 ⭐️⭐⭐⭐ ️好有意思嘅叉烧,食落有烤出嚟嘅脆边同淡淡嘅荔枝香,肉亦好扎实,喺几乎每间店都卖烧味嘅香港入面做出咗几分特色,可以一试!🍽 ️ 豉油皇鲜鹅肠 $ 138⭐⭐⭐⭐⭐ ️摆盘青葱可爱,火候恰到好处,唔同于普遍做法嘅炒,烫出嚟嘅鹅肠鲜脆可口,同豆芽都可以争个高低。🍽 ️ 干捞海皇粉丝煲 $ 168⭐⭐⭐⭐⭐ ️愿意将全场最佳投畀粉丝煲。炒得特别香,干湿度啱啱好,分量足海鲜多,仲额外加入类似蟹黄咸蛋黄嘅口感,好好食好好食!请务必点呢个!两个人点咗咁多菜根本食唔完,感觉分量可以3-4人食,最后打包咗一大盒返屋企建议多人就餐 or 做好打包嘅准备!
🍽 ️ 荔枝蜜叉焼皇 $ 168 ⭐️⭐⭐⭐ ️
🍽 ️ 豉油皇鲜鹅肠 $ 138⭐⭐⭐⭐⭐ ️