2023-02-01 717 浏览
黎到旺角成日见到花园餐厅,同朋友讲起先知原来佢未食过😂而我上一次食都应该系初中既事,所以临时决定试下呢间开左好多年又有香港特式既扒房🤔入到去见到装潢好似番左80、90年代,有一种怀旧既感觉。我地叫左英国贵族猪扒餐🐷先黎餐包同餐汤,我地试完都好钟意港式扒房既罗宋汤,将餐包点汤索哂汤汁好好味👍🏻黎到主角,唔知点解英国猪扒餐会插住支美国国旗😂而我地试完之后都对呢份猪扒好失望🥹肉味好淡、而且块扒好榎歰歰👎🏻出名牙力好既我咬左好耐先吞到,唔讲系猪扒我都唔知食紧乜野肉😅基本上只系得烧汁既味。最后我地冇食哂就埋单走人。🥲总结: 细个屋企人带我黎花园餐厅,记得味道唔错,唔系好好食,但每次食得好开心。但今次既体验就不太良好。除左罗宋汤之外,主角都唔合格😤花园餐厅系香港都算系老字号,同佢同期既扒房好多都执哂,希望佢地可以有改善,毕竟香港呢类怀旧既港式扒房愈黎愈少😢
黎到旺角成日见到花园餐厅,同朋友讲起先知原来佢未食过😂

入到去见到装潢好似番左80、90年代,有一种怀旧既感觉。

我地叫左英国贵族猪扒餐🐷

英国贵族猪扒餐
黎到主角,唔知点解英国猪扒餐会插住支美国国旗😂
而我地试完之后都对呢份猪扒好失望🥹
肉味好淡、而且块扒好榎歰歰👎🏻
基本上只系得烧汁既味。
最后我地冇食哂就埋单走人。🥲

但今次既体验就不太良好。
除左罗宋汤之外,主角都唔合格😤