2017-05-26
有时出到去, 食完个饭, 行到咁上下攰攰地, 但又唔想咁快返屋企住就会好想揾个地方休息下...呢个时候我会谂起咩? 当然系上网search一下附近既starbucks分店喇!香港随左7-11多之外, 我谂第2多就系佢 - starbucks冇他既, 因为宜家香港人开始懂得享受自己既生活~ 除此之外就系每日一杯既醒神咖啡, 造就左宜家既coffee shop遍布林密今日黎到, 当然要买返杯饮品先会揾位休息一下喇!!平时既我不嬲饮开mocha星冰乐本身想试下佢地新出既椰子味, 但又惊会伏伏地所以冇叫到.....而且男朋友不嬲对咖啡唔系太好, 只好就就佢饮返个chocolate口味既星冰乐chocolate味都几重, 不过我自己一向都饮开有咖啡香, 难免会有d觉得呢饮冇mocha星冰乐咁好饮其实相对其他重chocolate味既产品, 呢个星冰乐都唔算太甜, 整体而言都ok买杯饮品又可以坐下, 又可以有free wifi用, 当然多人帮衬喇!!!!休息一下先~ 抖够继续行街shopping~~~~~~
就会好想揾个地方休息下...
平时既我不嬲饮开mocha星冰乐
休息一下先~ 抖够继续行街shopping~~~~~~