2021-10-21 57 浏览
一向都好中意食泰菜, 每次朋友一话去食泰菜我就劲兴奋, 特别系而家仲未有得去旅行, 一于去食下泰菜揾番D 泰国的感觉先! 我地拣左呢间餐厅, 都真系一个明智既选择~ 餐厅入面既位置都坐得几舒服, 餐牌上面都有唔少菜式可以拣, 仲有好多唔同类型既, 我地叫左酸辣凤爪沙律, 炒蚬, 炸鸡软骨同埋冬荫公鲗鱼~ 酸辣凤爪沙律既凤爪系无骨凤爪, 食落口够哂爽口, 同埋唔驶LUR骨都咪话唔过瘾, 食入口啖啖肉, 好快就KO 左一碟, 因为佢酸酸辣辣既关系, 食到我地D胃口都开哂 hahah 佢既泰式奶茶都好有泰国既味道~~ 炒蚬超大粒, 又冇沙, D 肉又够弹牙, 食落真系好正好开心! 个味道仲要好好~炸鸡软骨更加系愈食愈停唔到口, 够哂脆口同热辣辣! 味道又够惹味,一次过放一堆入口真系好满足! 冬荫公鲗鱼够哂惹味, 食落超正! 鱼肉又够滑! 正呀!