2020-10-01 58 浏览
湾仔日街呢一间汉堡餐厅卖点当然系汉堡包,地理位置都算方便, 喺金钟地铁站出行十分钟路程就到。 店舖唔算大,但系行休闲欧美风,同朋友 放假聚会倾偈,地点一流。 睇完menu决定要佢个 the gold standard嘅汉堡, 同埋汉堡扒都系double size 4 安士嘅牛扒, 好juicy一路食嘅时候牛肉汁一路滴落个碟度, 感觉好满足, 而且配埋佢嘅芝士, 生菜 同洋葱,爽脆又有口感, 最欣赏系佢嘅house sauce, 味道一流。薯条方面, 我叫咗一个cheese fries, 佢嘅芝士 溶咗之后包裹住薯条,好好食。食汉堡包同薯条当然要叫嘢饮啦,饮品方面,我叫咗一个Mike's lemonade, 柠檬汁好好饮, 好fresh, 完全中和咗汉堡包嘅油腻感,简直perfect。