2024-04-21 52 浏览
今日又嚟到荃湾食嘢🍽️,今次系🍔汉堡套餐!🍟黑松露薯条系我至爱,呢度热辣辣出炉又好味又抵食,想知我食咗啲咩就睇落去啦~😋🍔Burger One Classic 手打安格斯牛汉堡果然系classic,食完返寻味!材料包括Homemade mayo, Lettuce, Tomato, cheese, patty多汁肉质又软~🥗Vegetarian Burger大啡菇素汉堡有Portobello, Ketchup, Lettuce, Onion, cucumber,portobello简直系爆汁,钟意食素或素食者必叫!🍔🍟🍴🥤套餐包括汉堡+薯条/沙律+饮品(热咖啡+$5),真系好抵,食到好饱😹 🍟Truffle Cheese Fries黑松露芝士薯条有碎truffle cheese 加黑松露酱系面🤩,令到薯条劲香浓黑松露味,$38真系好划算🤑!咁足料仲可以系边度揾?!😲🍗Chicken Wings Cajun 微辣鸡翼(5只)又脆又香😌,同汉堡一齐食几新鲜,因为一向我都系同薯条食😆📍BURGER ONEAdd.: Shop 41, 1/F, Waldorf Centre, 170-184 Sa

🥗Vegetarian Burger大啡菇素汉堡

📍BURGER ONE
Add.: Shop 41, 1/F, Waldorf Centre, 170-184 Sai Lau Kok Road, Tsuen Wan