2022-10-01 208 浏览
Double cheese burger ($158)超级足料嘅双层芝士牛肉汉堡,同平时食开连锁快餐嘅真系好大分别🙈 首先牛嘅quality 好好,食落充满肉汁,而且会唔会好硬好干,两块牛肉真系超足料😋 另外佢哋啲面包都好特别,外皮烘脆但内里好松软🍔加埋芝士、生菜、蕃茄同青瓜,真系超级足料❣️The Gold Standard ($178)极邪恶嘅组合,双层芝士加牛肉再加烟肉,牛肉同我哋平时食开嘅偏散碎少少,口感丰富得黎超级饱肚🤰🏻烟肉煎得好香脆,另外仲有生菜丝同洋葱丝增加一啲爽脆嘅口感加埋热辣辣嘅芝士,感觉好满足🔥Buffalo wings ($78)有边个唔钟意食水牛城鸡翼,鸡翼keep到香脆而鸡肉都保持到鲜嫩🍗食落酱汁够多,调味亦都少少辣够惹味,而且加埋sour cream,味道更加丰富,值得一试👍🏻Cheese Fries ($58)Cheese and Fries 真系perfect match,芝士好香浓澎湃,但又唔会整淋啲薯条🍟薯条keep到香脆有薯味,食落味道已经100分💯另外仲有千岛酱,点埋就会有啲甜味,另成份薯条食落有咁腻💕Apple Pie Iced($38)第一次
Double cheese burger
Double cheese burger ($158)
The Gold Standard

The Gold Standard ($178)
Buffalo wings

Buffalo wings ($78)
Cheese Fries

Cheese Fries ($58)
Apple Pie Iced

Apple Pie Iced($38)
第一次饮Apple Pie Iced ,一开始以为系苹果汁啲frd,但原来除咗苹果茶味仲有肉桂味,味道偏甜都几特别,仲有两块果干系上面,都有诚意🤣
Arnold palmer

Arnold palmer ($38)
Arnold palmer 分咗两层嘅柠檬饮品,上层系冰茶下层系柠檬汽水,饮落酸酸甜甜,有少少涩,都几特别用黎解腻感觉唔错🍋
Double cheese burger
The Gold Standard