2008-10-05 33 浏览
我系成日帮衬LEE间野既, 之前次次都食酸辣汤底既,不过而家佢个酸辣汤真系唔多掂啦,又咸又似煲LO左个阵味,真系有待改善啦, 而家改食沙嗲汤,都系好咸GA啦,不过无LO味LAW, 不过LEE间野有一样野值得推荐既就系加6蚊既鱼面啦,唔似其他地方细细碗,佢鱼面既份量拍得住米线既, 不过个TEA TIME又系有待改善啦, 任佢UP GA WO,有时又两点半有时又三点,佢真系睇下间铺头既人流去决定TEA TIME GA WO, 改善下啦, 不如下次太多人帮衬,你地自行取消埋个TEA TIME呀笨,价钱唔平啦,D野超咸,D送太少啦, 其实咁既价钱咁既质素,个好评会变普通
  • 沙嗲汤+6蚊鱼面
  • 蜜川鸡