今日同屋企人去食下放题 揾到呢间大吉就试下寻日已经book左位所以一到就入得冇咩问题环境: 条路相当窄 完全听到隔离木台讲咩. 有几块日本旗仔系度装饰下既 咁岩有人生日 会将d"生日旦糕"送哂去生日果枱, 之后熄灯 播日文既生日歌 都唔错!食物: 烧羊鞍 鲭鱼 烧蕃薯 蟹粥 甜虾都ok! 但系其他就唔多掂!服务: 收碟收得好快 叫野饮都好快俾到 唯一缺点就系经常漏单!!!!!最接受唔到呢样野! 我地一坐低就已经俾哂d纸 d野食又迟黎 我地6:15pm第一次落单 等左半个钟先黎... 后再加单 又等几个字 等唔切所以我地系咁落单 但系黎既野食再唔系齐哂 同埋都要等最少4个字先黎 等到恰眼训.. 大约7:45叫我地埋单 系我地等d野食黎既同时已经消化唔少 其实我地今餐冇食过d乜野. $200一个唔抵 宁愿去松x度食好过. 所以唔会再帮衬!!!!!!!!!
今日同屋企人去食下放题 揾到呢间大吉就试下
寻日已经book左位所以一到就入得冇咩问题

服务: 收碟收得好快 叫野饮都好快俾到
唯一缺点就系经常漏单!!!!!最接受唔到呢样野!
宁愿去松x度食好过.

所以唔会再帮衬!!!!!!!!!
2011-05-02