2009-08-24
我几乎每星期最小食一次架!中式包比西式包好味得多,热辣辣,感觉新鲜得多!我食得最多系曼头,减肥MA,佢啲包质感.味道都唔错!白曼头$3:我o既至爱,卡路里较其他包为低,所以我经常将佢当早餐!!无咩味道架炸,怕淡o既人请撰其他!!颜色曼头:其实只系多左啲味,都系白曼好啲!(有时特价,$10有10个小曼头,好抵)奶皇包$4:佢啲奶皇同酒楼唔同架,无蛋黄架,我觉得麻麻!!''差''烧$5.5:我男朋友o既至爱,其实我都觉得好好食,奈何卡路里都几高,所以我好小食!浓味多汁!正架!莲蓉$4:普通香葱包$4:几香,但我食左两次都有某啲位过咸,有啲盐未匀!菜肉包$4:菜多肉小架,但味道几好!小食:烧卖,正,大大粒,好食!粉果,个皮唔得,唔烟un架!素饺:好食又健康...我都成日食!牛肉:无咩特别以上$5两个豆腐花k!(好似系$6)不过啲sales态度唔好,有次我买两个素饺,(买得小无兜装)我叫佢支签唔好吉落个袋度,要吉住件食物,(因为会吉穿个袋,流晒啲汁出黎!)佢完全无理我,俾袋野我就算
我食得最多系曼头,减肥MA,佢啲包质感.味道都唔错!
奶皇包$4:佢啲奶皇同酒楼唔同架,无蛋黄架,我觉得麻麻!!
莲蓉$4:普通
香葱包$4:几香,但我食左两次都有某啲位过咸,有啲盐未匀!
菜肉包$4:菜多肉小架,但味道几好!
小食:
烧卖,正,大大粒,好食!
粉果,个皮唔得,唔烟un架!
素饺:好食又健康...我都成日食!
牛肉:无咩特别
以上$5两个
豆腐花k!(好似系$6)