2024-11-01
之前食开葵涌主店,返工每星期都总有一日Lunch食佢!最重要系佢劲多选择,猪牛鸡羊都有,就算有同事系素食都冇问题,总有一款岩食!近呢几年开左分店就唔洗下下去葵涌食,同埋尖沙咀呢间比起葵涌店仲阔落,繁忙时间都唔洗等太耐。🍔黑松露芝士牛堡 $54★★★★☆超级邪恶,黑松露酱多到漏哂出黎,食落creamy仲好浓味,唔系普通奶味重个款!牛肉汉堡排煎左几香,Juicy咬落多肉汁,加埋溶咗嘅芝士,大满足!面包几松软,有空气感!中间仲有生菜、蕃茄馅,所以整体平衡番,唔会太腻!加钱$18套餐,有最爱蕃薯条,咸甜脆卜卜,超好食!🍔虾牛堡 $64 ★★★★☆黎到吓亲,超级高身,虾滑做成扒状,同牛肉汉堡排成一比一Size,虾饼厚得黎煎到金黄香口,食落几弹牙,唔会全部系粉,加埋块牛,层次劲丰富!不过太高,真系要大口大口咁食,食得比较狼狈!另外呢份套餐叫左薯饼,都系热辣辣,食落仲系脆口,唔系淋哂。我仲加左$10要两只BBQ味鸡翼,超级浓,就系平时猪仔骨个只,入味之余鸡肉唔鞋,几抵食!🌟总结:高质汉堡包店,款式多,价钱好合理,每隔一排都会想食嘅快靓正burger!
★★★★☆
超级邪恶,黑松露酱多到漏哂出黎,食落creamy仲好浓味,唔系普通奶味重个款!牛肉汉堡排煎左几香,Juicy咬落多肉汁,加埋溶咗嘅芝士,大满足!面包几松软,有空气感!中间仲有生菜、蕃茄馅,所以整体平衡番,唔会太腻!加钱$18套餐,有最爱蕃薯条,咸甜脆卜卜,超好食! 🍔虾牛堡 $64
★★★★☆