2023-03-07 65 浏览
铜呢间麻辣派对都食过好几次,佢地野食CP值高而且野食好有获气,所以成日都会同啲FRD黎食~~我地就叫左佢地啲小菜SET,连一碗饭同野饮,仲送糖水! 但我地已太饱所以就无要了~~回锅肉 $78 佢哋仲可以选择辣度,我哋就拣咗用BB辣,令回锅肉更加惹味,五花肉层次分明煮得刚好,口感丰富,而且调味适中不会太咸或太辣,令人食得好满足。孜然葱爆蒙古羊肉 $78 羊肉肥瘦适中,有满满嘅肉汁,香气四溢。孜然嘅香气同葱本身嘅清香非常夹,香气充斥于口腔中。我哋拣咗无辣,但完全唔会影响到羊肉嘅风味,令人食欲大开。特饮冰雪鲜柠C饮 (+$10) 入面加咗柠檬青柠同奇亚籽,口感酸爽,带有微甜的味道,因为加入奇亚籽多添一份口感,喝起来非常舒服。仲有佢环境暗暗冷气好足,其实几舒服 唔会话好嘈好迫~

回锅肉 $78

孜然葱爆蒙古羊肉 $78

特饮冰雪鲜柠C饮 (+$10)

仲有佢环境暗暗冷气好足,其实几舒服 唔会话好嘈好迫~