2023-08-03
十二味嘅午市套餐好抵食,星期一至日都会供应,平日lunch有好多附近嘅打工仔帮衬。因为呢到嘅午餐大份夹抵食!!我就最钟意食呢到嘅酸菜鱼,$68包埋饮品,酸菜鱼超大碗,仲要用上鲈鱼🐟,同叫2-4人嘅一大锅酸菜鱼一样咁高水准😚😚鱼肉无骨,而且仲要每一旧肉都系大大旧☺️☺️食落啖啖肉🤤入口嫰滑无比😜汤底酸酸麻麻辣辣,送饭真系一流😋配菜仲有莴荀、酸菜、鸡髀菇,食落好丰富除左配白饭食,仲有米线可以拣,价钱就贵几蚊。😍加$8可以升级特饮,热情果梳打超大杯☺️消暑解辣!呢到嘅川式口水鸡套餐都唔错~个口水汁好惹味,辣中带香,香中带麻🥰,鸡肉亦几软腍!麻辣香锅都多人叫,因为D𩠌真系好大碟,我地叫嘅系牛肉麻辣香锅,有牛肉、莲藕、芽菜、云耳、薯仔等等配菜,加左孜然粉嘅香锅食落更惹味😜