2019-06-05 344 浏览
喺尖沙咀睇完戏 谂住去揾平平哋嘅晚餐点知行去铁路站发现“聚点“ 畀佢门口餐牌吸引住 又攰又饿就决定试一试!两只饿鬼望住餐牌好多嘢都想食😂 最后两个人叫左四个小菜同饮品 (好彩冇叫饭 如果唔系一定食唔晒)最正系聚香鸡! 真系意料之外🙊钟意食辣嘅又点会放过佢个秘制口水酱。(我净系食e个酱😂)望落同普通辣椒酱冇乜分别 (中间),但食个下闻到好香🤭 食落又冇好油嘅感觉,唔系好辣少少麻,食辣新手可以一试!👍 鸡又唔肥 可以大啖连鸡皮食,正。🤭其次系柚子骨,几重柚子味! 都唔错。另外仲叫左黄金虾,一定要热辣辣食! 真系食到有蛋黄,又香口又好味。最后有砂锅云吞鸡煲(例) 份量好多🤭 云吞ge虾都几大只下,而个汤可以就甘饮,几清甜! 👍总括而言:今日用餐都几满足,价钱唔系好贵,就食到好好好饱! 质素唔差:)
喺尖沙咀睇完戏 谂住去揾平平哋嘅晚餐

两只饿鬼望住餐牌好多嘢都想食😂

最正系聚香鸡! 真系意料之外🙊
钟意食辣嘅又点会放过佢个秘制口水酱。(我净系食e个酱😂)

鸡又唔肥 可以大啖连鸡皮食,正。🤭

其次系柚子骨,几重柚子味! 都唔错。

2019-06-02
  • 黄金虾