餐厅: 意蠔屋 (小西灣道)
资讯:

2016-03-22 514 浏览
新店开张,很贪心我们点了芝士焗西兰花,芝士焗蚝,咖哩鸡饭,鸡肉天使面,跟罗宋汤,冻柠茶!当晚满座,等了20分钟,虽然想过去第二间,新店开张点都试试先.待应招乎入座态度好好,知道我地等得耐,系咁讲唔好意思请坐! 首先来个罗宋汤,哇!好啱我口味,正! 然后个天使面软硬刚刚好鸡肉好香口!再来咖哩鸡饭,系甜咖哩太高兴了,我唔食辣架跟住西兰花同蚝都好味!每样野价钱都好合理,要求不能太过份了! 柠茶好香浓,因为真系未饮过咁浓又唔涩既柠茶,好特别! 好喜欢呢种小店, 迫迫地咁先有小店feel! 好巧合隔离台除左咖哩,其他食物同我一样,听到佢地讲既说话同我心谂既一样, 佢地仲话咖哩牛扒够林,咁我下次可以试啦!地方虽然细,香港地....将就下啦!$60都唔洗就有一个咁样质素既晚餐,简直系物超所值!
新店开张,很贪心
鸡肉好香口!
再来咖哩鸡饭,系甜咖哩太高兴了,我唔食辣架
跟住西兰花同蚝都好味!
,好特别!
好喜欢呢种小店, 迫迫地咁先有小店feel!

题外话/补充资料: 服务真诚,食物用心!
2016-03-12