2022-11-01
💛#黄店小店门面比较普通,所以可能好容易经过唔会留意到,店舖入边空间都比较细,剩系得大约10个位,但环境都舒服播住广东歌,而且食物都算多选择,尖沙咀Cafe黎讲价钱经济,而且饱肚,但星期日晚上都只有我这一枱。👓Homemade Bagel-牛油果炒蛋沙律菜 $58Homemade Bagel外脆口感够烟韧,搽咗少少牛油,炒蛋正正常常唔够滑,牛油果够熟,沙律菜冇汁比较干,剩系得bagel比较好食。评分:7/10👓三重蕃茄鸡胸肉拌螺丝粉 $55食落好清新,因为有青瓜丝同埋蕃茄酱,唔系用现成系有蕃茄蓉,鸡胸肉口感正常,有部份偏干,不过整体冇乜特别,只系价钱经济够饱肚。评分:7/10👓 Hojicha latte $44拉花有心机几靓,其实见到有好多焙茶酱足料,可惜味道争少少🤏🏻唔够香焙茶味,比较饮到奶味。评分:7/10
👓Homemade Bagel-牛油果炒蛋沙律菜 $58