2024-03-12
☕️经济医肚之选。再叹一杯拉花咖啡☕️-平时去旅行行outlet通常都会喺入面食少少嘢 不过香港地方浅窄 所以行完葵兴呢个outlet 都唯有只可以喺附近揾嘢食😅 就俾我哋揾到呢间性价比都唔错嘅Cafe 最啱血拼完之后坐低慢慢叹杯拉花咖啡😇-🍝大澳咸鱼酱墨鱼仔意粉 $68咸鱼酱味好浓郁 而且酱嘅份量都好充足 条条粉都沾到酱唔会惊唔够味🤪 而且墨鱼仔都几多粒 意粉唔会太腍 性价比同质素都唔错-🍳全日早餐 $86呢款All Day Breakfast好丰富 有大大条煎香过嘅法兰克福肠 黑松露炒蛋 炒杂菌 烟三文鱼 仲有茄汁焗豆 一个牛角包仔 同沙律❤️ 最啱就系配埋一杯油拉花嘅咖啡轻轻松松叹返吓-☕️鲜奶咖啡 +$9☕️芋头鲜奶 +$9跟餐可以加$9转有拉花嘅咖啡同特饮 佢哋选用嘅咖啡豆偏深焙 所以坚果味偏浓郁同厚身🤓 而芋头鲜奶亦都唔会太甜 轻松无负担😚-📍Little Prince (葵涌)葵涌葵昌路72-76号Life@KCC地下G05号舖
🍝大澳咸鱼酱墨鱼仔意粉 $68
🍳全日早餐 $86
☕️鲜奶咖啡 +$9
☕️芋头鲜奶 +$9
📍Little Prince (葵涌)
葵涌葵昌路72-76号Life@KCC地下G05号舖