餐厅: 屋子咖啡
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
屋子由我中一个阵已经开业,仲记得细个个阵成日放学去食甜品😋今日经过见到咁啱有位,就决定入去食个lunch, 重拾中学嘅回忆☺️-我地两个人叫左两set,两杯饮品,同埋一个甜品😋☕️烤焦糖奶盖咖啡(上面)- $50☕️拿铁咖啡(下面)- $45两杯咖啡本身个味好似,但烤焦糖奶盖咖啡为成杯咖啡增添左多种焦香嘅甜味😋👍🏻我个人中意呢杯多啲~🍱酱油蛋拌饭&南蛮鸡唐扬&芝士年糕 - $115个炸鸡好惊艳‼️个炸皮好薄,啲肉好juicy好滑,一共有5件鸡,加埋上面个酱食非常适合配饭食😋个芝士年糕新鲜出炉热辣辣♨️有时出边啲芝士年糕会有一阵blue cheese味😨但呢个唔会!仲超级爆浆‼️🍱饭素拌饭&酱油蛋汉堡&木鱼花玉子烧 - $108个玉子烧好滑😋个汉堡排好足料好实净👍🏻食完非常有饱足感🤰🏻🧁铁观音奶油脆脆双层窝夫 - $60呢个窝夫唔系平时见𠮶啲格仔饼样,系好似冬甩咁嘅样,但个质地都系窝夫咁嘅~充满茶香嘅铁观音cream配上啲焦糖脆脆,多重嘅口感令呢个甜品嘅层次好丰富👍🏻最紧要系唔会太甜!-结论:可以经营到10年嘅cafe,果然系有佢嘅原因😋👍🏻系一个好啱同朋友嚟食下甜品叹下咖啡嘅地方💛
我地两个人叫左两set,两杯饮品,同埋一个甜品😋

☕️烤焦糖奶盖咖啡(上面)- $50
☕️拿铁咖啡(下面)- $45