2017-12-21
从开业到现在一直帮衬,起初上至老板,下至楼面都很友善,待客至上,所以家中甚至亲友大小喜事都在此宴客,直到几年前经理,楼面相继离职,新的经理楼面态度其差,食物质素亦开始下降。本来高高兴兴食冬至饭,食套餐包2jar 橙汁,点知来了汽水啤酒,我们立即更正我们套餐是橙汁,因为小朋友多,俾汽水啤酒我地都无用。点知楼面阿姐黑面话无橙汁,得依d...当经理先生经过发现汽水啤酒系我地枱面,走过来话我地叫既餐系唔包汽水啤酒,立即叫人收走未开的汽水啤酒,仲话开左个d当蚀左俾我地,仲问边个话无橙汁。既然有橙汁,我地当然要求换返橙汁俾我地!经理先生黑口黑面话后补,当然好耐都未拎到来。最后橙汁到左一阵,我地仲有起码1.2jar 未饮,经理先生见到我地枱面有5只吉杯,又叫人收走我地d杯,唔通又怕蚀俾我地?一个$4388既套餐真系会因为几罐汽水啤酒而蚀钱?真心唔明经理先生咁做用意何在?!唔系客人错仲用咁既态度,依d待客之道真不敢恭维!