2020-09-26
我哋嗌左一个Pizza,系一位女经理帮我哋落单。过咗大约25分钟,我哋追问女经理,点解其他枱嘅Pizza已经到,但系我哋嘅Pizza仲未嚟,佢就好无耐性亦都好晦气,咁样回答我哋,佢话Pizza系要焗咖喇咪会耐啲啰,佢冇帮我哋去跟进同了解情况。再过多25分钟,总共我哋等咗50分钟,我哋再揾女经理,话俾佢知我哋唔等啦要取消,然后再追问佢点解咁耐,呢个时候佢都冇歉意亦都冇道歉,只系话佢啱啱知道个Pizza仲未焗,我哋再问佢点解头先问你嘅时候唔话比我哋知,佢一直保持住好晦气好冇礼貌嘅态度,同我哋讲佢都系啱啱先知我头先点样话俾你知。女经理态度超级差!成个用餐过程好不愉快!睇返其他食评,原来好多人都有投诉呢度嘅侍应态度非常恶劣,我唔会再去受气!