2021-04-18
All Day Breakfast $85All Day Breakfast 内容完全合乎性价比,一份绿茶/蜜糖多士,沙律菜,炒杂菌,两片烟三文鱼,两条特色香肠,再加炒滑蛋。每款食材味道都浓淡得宜....其实又冇乜特别,总之我钟意佢炒蛋炒杂菌都不油不腻,又钟意佢嘅绿茶多士因为其他地方好少有E只味。加$19 热蜜糖鲜姜咖啡鲜姜,微微姜辣,啱我口味。今餐盛惠$108All Day Breakfasts & Honey Ginger Coffee观塘工商厦嘅楼上cafe或餐厅越开越多,不过唔好以为细细间楼上铺会平㖞,好多闲闲哋都过$100一个lunch set,食完都冇话特别想食完再食多次咁啰。但系Coffee Art 系我同同事都会去完再去嘅,甚至午饭时间会早啲出门口特登嚟等位。因为佢仲有好多唔同款嘅pasta 价钱份量合理,味道当然不差!大家有机会可以帮衬埋佢TKO 同 TST分店
加$19 热蜜糖鲜姜咖啡
鲜姜,微微姜辣,啱我口味。
今餐盛惠$108
大家有机会可以帮衬埋佢TKO 同 TST分店