2017-01-27 767 浏览
经过见到一排排冻柜被佢地既蛋糕同果哒吸引住 里面嘅cake向我招手 更系买黎试下啦 比钱先发现原来系Italian tomato 有大有细 各式各样既唔同蛋糕同果哒 我拣左三款外卖回家同家人叹老公最钟意黑森林但系现在好难揾到正宗同好味 所以今次专登买比佢试 佢食后觉得唔错 朱古力蛋糕松软兼内馅藏著黑加伦子味啫喱 同cherr果肉 薄薄既cream再加蛋糕面层朱古力薄碎 同原粒士多啤梨装饰 已为妈妈order 当然系拣佢最爱既栗子系列啦 有蛋糕或者挞 最后拣满满原粒栗子粒加金薄碎的挞 味道不太甜 栗子蓉淡淡渗出栗子香未 周边扑左杏仁碎添 精彩 妈妈都赞 卖相吸引同好味 太多choice三心两意既我 最后拣左mango挞 真系色香味美 d mango系超丰富 两层架 唔会太漏 fresh~~

周边扑左杏仁碎添 精彩 妈妈都赞 卖相吸引同好味
庆祝纪念