2019-06-26 156 浏览
今日下午二时多,经过上水彩园广场,见到呢一间食台湾野,于是入去试吓!地方都几阔落,座位充足!大约有90个座位!有梳化位提供!店员都几有礼貌。落单点食物都好快手。我点了三款食物和一杯饮品。第一款系忌廉芝士蘑菇鸡翼,鸡翼内有芝士和两块蘑菇,咬落去软林林,重重嘅芝士味好好食,卖相亦都不错,有蔬菜伴碟。第二款系阿娇担仔面,跟「度小月」一样的份量,细细一碗,有quota叫多几款小食。第三款系芭乐凤梨盐水鸡,餐牌写着是辣的,份量比餐牌的多好多,足够三个人食嘅份量,内有芝麻酱整成嘅切鸡肉、菠萝、芭乐、紫洋葱和青瓜,系一款好开胃嘅夏天小食!饮品方面我点了综合水果茶,卖相几靓,有一个小杯子俾你倒落去饮,杯子入面有一片柠檬,水果有苹果、青柠、橙同埋一棵话梅,甜甜地酸酸地,好适合夏天饮!总结,这间餐厅食物不错!
地方都几阔落,座位充足!大约有90个座位!有梳化位提供!
店员都几有礼貌。落单点食物都好快手。
我点了三款食物和一杯饮品。
总结,这间餐厅食物不错!
综合水果茶
综合水果茶