2010-01-09
念住夜晚七点要等位,点知唔洗,但系差唔多九点嘅时候门口已经人山人海。一坐低侍应已经讲话杯绿茶要收钱,$5一杯加埋一要$5.5正如非凡王子所言:杯绿茶淡而冇味...都唔知用绿茶粉定茶叶.....饮到第三杯已经系清水仲要摆个水壶响枱面点解要收加一??????都冇SERVICE过我。坐得个半钟...分明唔想人地一路食O野一路倾O啫指定响19:45之前落ORDER就有$10一碗乌冬或者系荞麦面当然要叫啦: 要左一碗鸡蛋乌冬、一碗猪肉乌冬同两碗杂菜天妇罗。每个朋友都话估唔到咁大碗。味道都OKAY。但系个天妇罗就「淋」哂去食日本O野点少得寿司三文鱼寿司: 唔肥美、三文鱼居然簿到包唔住旧饭鳗鱼寿司: 不过不失:但系普遍O黎讲啲饭系冻同唔压得唔够实。甜虾寿司同海胆寿司: 相信系最值得比呢个价钱嘅寿司另外要左香蒜牛油带子: 未食过咁细粒嘅带子。饺子: 莫非见我地五个人就比五只?长脚蟹焗薯蓉: 一人一啖冇哂食完之后件褛成阵油烟味。
一坐低侍应已经讲话杯绿茶要收钱,$5一杯加埋一要$5.5
坐得个半钟...分明唔想人地一路食O野一路倾O啫
去食日本O野点少得寿司
三文鱼寿司: 唔肥美、三文鱼居然簿到包唔住旧饭
甜虾寿司同海胆寿司: 相信系最值得比呢个价钱嘅寿司
另外要左
香蒜牛油带子: 未食过咁细粒嘅带子。
饺子: 莫非见我地五个人就比五只?
长脚蟹焗薯蓉: 一人一啖冇哂
食完之后件褛成阵油烟味。