招聘中
薪金面议
18天前
$16,000-$19,000
月薪
餐厅: 千両 (圍方)
资讯:

2024-10-04 551 浏览
一直都未有机会去大围新商场,今晚去睇戏就顺便食埋饭。商场连接港铁站,好方便。 围方入面嘅千両寿司同其他分店一样,整体感觉都可以维持水准。另外,而家港人消费习惯改变,等位不再。 佢哋嘅串烧四点盛非常精致,每一款串烧都烧得恰到好处,肉质鲜嫩多汁,美中不足系牛舌嘅厚度有少少尴尬,薄切唔系,厚切又唔系咁。 海胆吞拿鱼腩手卷同炙烧和牛手卷都好精致。海胆同吞拿鱼腩互相搭配,相得益彰。炙烧和牛油香四溢,肉味香浓。 去千両梗系要叫寿司,今次叫左十点寿司,每一件寿司都各有特色。个人口味偏好虾同白身鱼。 真鲷刺身鲜甜爽口。 日本生蚝比较啖口,不过都清新爽甜。

真鲷刺身鲜甜爽口。

日本生蚝比较啖口,不过都清新爽甜。
串烧四点盛
十点寿司