餐厅: 南海一號
资讯:

2020-11-14 815 浏览
平时庆祝生日通常都系去西餐今次就想有新意思去食粤菜听闻南海一号菜式唔错趁住生日有优惠 就试左佢嘅套餐有几款都想推介比大家🥳1️⃣ 避风塘枫叶蟹🦀蟹肉鲜甜到不得了绝对唔系摆咗好耐嘅冰鲜货而且蒜粒炸到金黄脆香✨饱满嘅蟹肉加上椒盐 绝对首屈一指嘅香港菜🌟2️⃣ 冰镇鲍鱼🦪每只鲍鱼都切好一口size食到少少蒜茸同芫茜配上醉甜嘅酱汁 入口清新🧖🏻‍♀️系令人非常开胃嘅appetiser 😝3️⃣龙虾汤泡贵妃饭🍲每人都有一小碗泡饭汤底浓郁 配上脆米等配料作为最得一道主菜简直系完美嘅完结🥳🥑整体嚟讲🥚环境一流 窗边可以欣赏维港景色因为人客多 略嫌些许嘈吵 但食物质素足以补救下次可以再试叹茶🤓好味指数:8/10🏃‍♀️回头指数:8/10🔎🏷️ #letus九龙 #我要吃掉全世界 #letus地道系列 🔍
平时庆祝生日通常都系去西餐
今次就想有新意思去食粤菜