2023-08-26
长辈们钟意食中菜🥢我钟意靓景🖼️咁拣依到无错啦,地点大家都方便🚇精致点心🧆 • 高质食材💎 • 维港海景🌊环境装修豪华得黎又优雅,够晒得体💃🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ 粤艺午市套餐 (𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞会员尊享$288/位 • 原价$388/位) ☀️.▪巧手点心 (𝟔拣𝟏)我梗系拣番饮茶必食既𝟐款点心啦😏▫️手艺烧卖 • 𝟐件 : 唔会实的的(猪肉🐷 • 虾🦐 • 冬菇)▫️晶莹鲜虾饺 • 𝟐件 : 劲大粒呀🥟(💁🏻♀️另外可拣款式 : 龙虾汤鲜竹卷 • 子姜牛肉球 • 香煎手作萝卜糕 • 开口叉烧包).▪粤艺老火汤 今日系赤小豆粉葛汤🥄讲明冇味精,真系想饮多𝟐碗呀🥣.▪西班牙栗子猪焦香叉烧表面 / 边位有小小㶶边🔥,肥瘦适中 • 食落好淋,仲系超厚切🐷.▪花胶天白菇菜胆𝐒𝐢𝐳𝐞都几大块,有厚度嫁😍炆得入味,最紧要系有骨胶原🧏🏻♀️旁边仲有只厚身天白菇🍄.▪上汤鲜竹浸翡翠加埋鲜腐竹,清清地🥬.▪怀旧扬州炒饭炒得干身,配料好丰富,有虾🦐 • 叉烧粒🐖 • 蛋🍳 • 菜🥬 • 葱花....▪粤艺特色甜品食多碗热辣辣有加西米既紫米露埋个尾💜.~•
咁拣依到无错啦,地点大家都方便🚇
精致点心🧆 • 高质食材💎 • 维港海景🌊
环境装修豪华得黎又优雅,够晒得体💃🏻
▪巧手点心 (𝟔拣𝟏)
我梗系拣番饮茶必食既𝟐款点心啦😏
▫️晶莹鲜虾饺 • 𝟐件 : 劲大粒呀🥟
▪粤艺老火汤
今日系赤小豆粉葛汤🥄
讲明冇味精,真系想饮多𝟐碗呀🥣
▪西班牙栗子猪焦香叉烧
▪花胶天白菇菜胆
𝐒𝐢𝐳𝐞都几大块,有厚度嫁😍
炆得入味,最紧要系有骨胶原🧏🏻♀️
旁边仲有只厚身天白菇🍄
▪上汤鲜竹浸翡翠
加埋鲜腐竹,清清地🥬
▪怀旧扬州炒饭
▪粤艺特色甜品
食多碗热辣辣有加西米既紫米露埋个尾💜
🔺以上套餐另需原价加𝟏𝟎% 服务费
🔺用𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞,自己落单📱