2019-07-12 124 浏览
对住维港食西餐😊😊美食配靓景真系一件尝心乐事💕 望住维港靓景fine dining,绝对系视觉同味觉既高级享受❤❤-☆ 日本顶级鲍鱼伴清酒汁 HKD$138鲍鱼色泽均匀,质感鲜嫩爽弹有嚼劲👍 旁边伴碟既酱汁铺上花瓣同金箔,感觉就好似一个幅美丽既图画🤩-☆ 香煎北海道带子配粟米蓉 HKD$148带子大大粒,渗有火灼烧过嘅微微香味,旁边白色嘅系蜜糖泡泡,咸中带甜,味道几特别,而黄色嘅系粟米蓉,有好浓郁既粟米香甜味,将鲜嫩既带子切成一小块沾来吃,感觉好幸福呀💕💕-☆ 肉酱意粉配温泉蛋 HKD$128意粉面质较为幼细,感觉似食紧天使面,切开温泉蛋,蛋汁拌上浓浓既芝士蕃茄肉酱食,几重口感令味蕾充满不同层次既享受,系我食过最好食既肉酱意粉😋😋-☆ 香煎慢煮黑毛猪配春荀 HKD$298厚切既黑毛猪上面满怖均匀既油脂,摆入口散发浓浓油脂香气,成个口腔都充满浓厚既油花,加上肉质鲜嫩有肉汁,确系一道非常高质既main course❤🤤🤤!-食完哩餐超级满足💕💕望住维港美景品尝佳肴,对于每日繁忙生活既都市人,绝对系一个好好放松既机会!如果夜晚嚟仲可以饱览维港美丽夜景添👍下次维港放烟花既时候一定要bo
对住维港食西餐😊😊

☆ 肉酱意粉配温泉蛋 HKD$128
肉酱意粉配温泉蛋

☆ 香煎慢煮黑毛猪配春荀 HKD$298
香煎慢煮黑毛猪配春笋

食完哩餐超级满足💕💕望住维港美景品尝佳肴,对于每日繁忙生活既都市人,绝对系一个好好放松既机会!如果夜晚嚟仲可以饱览维港美丽夜景添👍下次维港放烟花既时候一定要book定嚟先得!
2019-07-07
日本顶级鲍鱼伴清酒汁