哗哗哗!每次见到咁靓既景色都会哗一声❤️今次难得约到个港女朋友食饭,当然系要拣返间影靓,食物又靓又好食既餐厅食饭啦。今次我黎到霸王川庄食饭,真系无黎错,个环境真系好靓好好影。我地一去到,服务员已经即刻比杯养生茶系我前面,杯茶有好大粒山楂同好多杞子…即刻觉得好正,杯茶都好开胃。我地两个女仔其实都唔系食到好多野:1.干煸四季豆$168呢度既干煸四季豆做得好唔错,辣辣地,啲肉碎好入味,最重要个四季豆系炒得几干身,真系好好味。食川菜真系一定要叫干煸四季豆,咁你就会知呢间餐厅既川菜好唔好食。2. 柱瑶鲜鱼羹$88呢款鱼羹饮到鱼味既鲜味,味道唔太浓,淡淡地,几清。饮落去有淡淡既瑶柱味,真系好适合做餐前汤。3.片皮鸭半只$298片皮鸭当然系不可缺少既菜式!个鸭切得唔会太厚太薄,油脂分布都岩岩好,片皮鸭饼皮好薄,一定要食。
哗哗哗!每次见到咁靓既景色都会哗一声❤️

今次我黎到霸王川庄食饭,真系无黎错,个环境真系好靓好好影。

我地两个女仔其实都唔系食到好多野:

1.干煸四季豆$168